ЦСКА и Македония Гьорче Петров завършиха 0:0 в петата контрола от

...
ЦСКА и Македония Гьорче Петров завършиха 0:0 в петата контрола от
Коментари Харесай

ЦСКА и Македония Гьорче Петров не се победиха

ЦСКА и Македония Гьорче Петров приключиха 0:0 в петата контрола от зимния лагер на българския отбор в Турция. Преди това футболистите на Саша Илич изгубиха на два пъти, записаха две равенства и позволиха една загуба.

Още в първите минути на дуела водачът в шампионата ни откри дълготраен напън над противника, само че през по-голямата част от първото полувреме и пред двете порти липсваха рискови положения.
 Снимка 604275
Източник:

Едва в 30-та минута Лазар Туфегджич насочи първия удар в мача, който обаче мина над вратата. Натискът на " армейците " продължи, когато реализираха превъзходна офанзива.

Туфегджич напредна по крилото и мигновено центрира към Шагоян в наказателното поле, където арменецът отигра топката с глава и принуди стража на Гьорче Петров да направи избавяне.
 Снимка 604276
Източник:

Отборът от Северна Македония също бе близо да открие резултата малко преди почивката. Лемос получи подаване и стреля, но осъществяването му не попадна в очертанията на вратата на Бусато.

Родният ни гранд имаше отличен късмет да поведе при започване на второто полувреме. Браян Морено напредна отдясно, освободи се от отбраната на Гьорче Петров и комбинира със Станислав Шопов, чийто изстрел бе париран от стража Стевковски. 
 Снимка 604273
Източник:

Докрая на срещата " алените " бяха по-настоятелни в търсенето на попадение, само че днешният им конкурент се бранеше градивно и не позволи проваляне.
 ЦСКА - Македония Гьорче Петров 0:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
ЦСКА - Македония Гьорче Петров 0:0 (Развой на срещата по минути)

Срещата е през днешния ден от 14:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР